به گزارش گالري آنلاين به نقل از هنرآنلاين ، هفتمين سمپوزيوم مجسمهسازي تهران اول تا ۲۴ مهرماه ۱۳۹۴ در سه بخش کارگاه سنگ، کارگاه آهن و بخش نمايشگاهي آثار به رياست دکتر عيسي عليزاده و به دبيري سيد مجتبي موسوي برگزار مي شود.
اين رويداد هنري با شوراي سياستگذاري متشکل از سعيد شهلاپور، سيدمجتبي موسوي، کامبيز صبري، سهند حساميان و مجيد حقيقي از سال گذشته برنامهريزي شد و بر همين اساس ۳۱۷ هنرمند آثار خود را به دبيرخانه اين رويداد ارسال کردند که از اين ميان ۱۳۸ هنرمند ايراني و ۱۳۸ هنرمند خارجي از ۴۲ کشور براي حضور در بخش اصلي اين سمپوزيوم اعلام آمادگي کردند.
همچنين ۴۱ دانشجو رشته مجسمهسازي کشور نيز درخواست حضور در بخش دانشجويي سمپوزيوم مجسمه سازي تهران را به دبيرخانه اين رويداد هنري ارائه دادند.
از ميان آثار ارسال شده به دبيرخانه هفتمين سمپوزيوم مجسمه سازي تهران؛ شوراي انتخاب آثار متشکل از مرتضي نعمت الهي، کامبيز صبري، بهداد لاهوتي، محمدرضاخلجي و مجيد حقيقي؛ ۱۴ هنرمند را براي حضور درکارگاه سنگ انتخاب کردند که ۵ هنرمند ايراني و ۹ هنرمند خارجي از کشورهاي تايوان، صربستان، بلغارستان، يونان، آلمان، ايتاليا، کره جنوبي، بلاروس و آلباني هستند.
بر همين اساس در بخش کارگاه آهن، ۹ اثر انتخاب شد که ۴ هنرمند ايراني و ۵ هنرمند خارجي از کشورهاي پرتغال، روسيه، روماني، صربستان و پرو هستند. در بخش دانشجويي نيز ۱۰ هنرمند در کارگاه سنگ هفتمين سمپوزيوم مجسمه سازي تهران به ارائه آثار خود خواهند پرداخت.
اين هنرمندان از امروز اول مهرماه ساخت آثار خود را در محوطه برج ميلاد آغاز خواهند کرد و تا ۲۴ مهرماه ۳۳ مجسمه را با نتريالهاي سنگ و آهن براي شهر تهران خواهند ساخت. بر همين اساس عموم علاقمندان ميتواند به صورت رايگان همه روزه با حضور در سايت سمپوزيوم از مراحل ساخت اين مجسمهها ديدن کنند.
