رئيس دانشگاه علومپزشکي استان زنجان گفت: هنر؛ راهي براي پرداختن به سلامت است.
به گزارش گالري آنلاين به نقل از ايسنا، پرويز قزلباش – رييس دانشگاه علوم پزشکي زنجان نيز ظهر امروز در آئين اختتاميه پنجمين جشنواره عکس بينالمللي سلامت روان، اظهار کرد: هنر و عکاسي يکي از راههاي پرداختن به موضوع سلامت به خصوص سلامت روان است و برگزاري اين جشنواره اقدامي در جهت افزايش سلامت روان جامعه است.

وي ادامه داد: پنجمين جشنواره بينالمللي عکس سلامت روان به لحاظ شرکتکننده به بالاترين حد نصاب در ايران رسيد و حتي جزو جشنوارههاي شاخص قرار گرفت.
وي افزود: همانند بسياري از موضوعات ميتوان در چارچوب تعاملات و همکاريهاي بين دولتها بستري مناسب را ايجاد کرد. همچنين اين تعاملات ميتواند زمينه مناسبي را براي همکاري و اعتمادسازي براي سلامت مردم با بهرهگيري از هنر، ايجاد کرد.
قزلباش تصريح کرد: در اين دوره از جشنواره ۱۸ هزار و ۳۵۸ اثر در دو بخش سلامت روان و آزاد از ۷۷ کشور از قارههاي آسيا، اروپا، آفريقا، آمريکا و استراليا حضور دارد و بيشترين آثار از کشورهاي هند، ميانمار، ترکيه، چين و ايران ارسال شده است.
در ادامه اين مراسم، معاون بهداشت دانشگاه علومپزشکي استان زنجان نيز اظهار کرد: از سال ۸۹ اولين مرحله اين جشنواره به صورت استاني برگزار شد. سلامت روان يکي از ابعاد سلامتي بنا به تعريف WHO است که Dally بسيار بالا را در بين بيماريها دارد و در عين حال بخش مغفولي از سلامت در جامعه است که هنوز انگ و تبعيض در مورد اختلالات روانپزشکي و اطلاعات نادرست در جمعيت عمومي شايع است.
محمدرضا صائيني ادامه داد: هدف از برگزاري اين جشنواره به منظور افزايش سطح سواد سلامت رواني اجتماعي جمعيت عمومي، افزايش شاخصهاي سلامت روان، افزايش سطح سواد سلامت روان در مخاطبان خاص و حساس کردن آنها به موضوع سلامت روان و استفاده از فرصتها، کاهش انگ و تبعيض در جامعه نسبت به اختلالات روانپزشکي و ارتقاي سواد سلامت روان فرد و جامعه است.
وي افزود: اين حرکت تلفيقي در بخش سلامت و هنر از سال ۸۹ در حوزه معاونت بهداشت دانشگاه علومپزشکي زنجان با همکاري دفتر سلامت روان، سلامت اجتماعي و اعتياد آغاز شد و تا سال ۹۶ در چهار دوره تکرار شده است و آخرين و پنجمين دوره بينالمللي با موفقيت چشمگير و بينظيري همراه بوده و ۱۸۳ هزار و ۲۵۷ اثر از ۳۱۲۰ هنرمند از ۷۸ کشور ارسال شده است.
