جشنواره تصویرسازی بانکداری الکترونیک برگزیدگانش را شناخت

جشنواره تصویرسازی بانکداری الکترونیک با معرفی برگزیدگان و معرفی دبیر دوره‌ دوم به کار خود پایان داد.

به نقل از روابط عمومی نخستین دوره جشنواره تصویرسازی بانکداری الکترونیک، مرکز همایش‌های برج میلاد تهران ۱۴ دی‌ماه میزبان اختتامیه ششمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت بود. در بخشی از این مراسم، برگزیدگان جشنواره تصویرسازی بانکداری الکترونیک معرفی شدند.

در این دوره از جشنواره، سالومه سیاح به‌عنوان نفر نخست معرفی شد و علاوه بر دیپلم افتخار و تندیس جشنواره، پنج سکه تمام‌بهار آزادی گرفت.

نازنین جمشیدی نفر دوم شد و علاوه بر دیپلم افتخار و تندیس جشنواره، سه سکه تمام بهار آزادی را هم از آن خود کرد.

همچنین بهار اخوان سوم شد و دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و دو سکه تمام بهار آزادی دریافت کرد.

حسین شیراحمدی و مهشید راقمی نیز به ترتیب چهارم و پنجم شدند و آن‌ها نیز دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و هر کدام یک سکه تمام بهار آزادی دریافت کردند.

در این مراسم، بهرام کلهرنیا به‌عنوان دبیر دومین دوره جشنواره تجسمی بانکداری الکترونیک معرفی شد.

در نشست خبری که پیش از آغاز اختتامیه برگزار شد، بهرام کلهرنیا - دبیر جشنواره - در سخنانی گفت: شاید برای نخستین‌بار است که نظام بانکی با خیزی که به سمت پیشتازی و آینده برداشته، گوشه چشمی به این مسئله دارد که می‌تواند از ظرفیت‌های بیان، زبان و ایده‌پردازی که در هنرها نهفته است، برای ارائه مسائل اختصاصی بهره ببرد.

او ادامه داد: برگزاری این جشنواره مانند بشارتی برای بزرگان و پیشگامان و پیشکسوتان بود. وقتی درباره این جشنواره با آن‌ها مشورت می‌کردم، همه از این مسئله خوشحال بودند و این تحول را به فال نیک می‌گرفتند.

دبیر جشنواره تجسمی بانکداری الکترونیک گفت: زبان هنر، با زبان رایج متفاوت است. هر هنری در ذات خودش، زبانی اختصاصی دارد. هنرهای تجسمی از پدیده‌های رایج زندگی، روایتی دیگر می‌سازد، به طریق دیگری درباره موضوع‌های رایج، ساده و متداول گفت‌وگو می‌کند و با نوسازی آن‌ها با ظرافت و نکته‌سنجی نیرویی جدید به این موضوع‌ها می‌بخشند.

او اظهار کرد: ما در آزمایشی که امسال انجام شد، گروهی از تصویرسازان حرفه‌ای را دعوت و تلاش کردیم گوشه و کنارهای موضوع را که برای ما بیگانه بود، بیابیم. موضوع بسیار پیچیده بود و با پرسش‌های بسیاری روبه‌رو بودیم، چگونه می‌شود از یک عرصه تخصصی به عرصه تخصصی دیگری راه یافت و روایت‌گری دیگری را درباره موضوع بیان کرد. دوستان مصداق‌ها و معیارهای تصویری در ذهن داشتند و یافتن این معیارها و تبدیل کردن آن‌ها به عناصر گویا در عرصه مفاهیم بانکداری کار دشواری بود.

کلهرنیا همچنین گفت: خوشبختانه برگزاری نخستین دوره‌ی جشنواره تصویرسازی بانکداری الکترونیک کار خوبی از آب درآمد. کاری لابراتورای انجام شد و متکی به تجربه‌گرایی بود. متکی به این بود که چگونه می‌شود مفاهیم را نوسازی کرد و راه‌ حل‌های خلاق چه راه‌ حل‌هایی است. چگونه می‌توان ارزش‌های بیان عاطفی را به بیان علمی و منطقی افزود. چگونه می‌شود زاویه دید انتقادی نسبت به موضوع داشت. چگونه می‌توان جامعه را نسبت به موضوع حساس کرد و در آن‌ها انگیزه‌ای برای همراهی به‌وجود آورد.

او اضافه کرد: مسائل بسیار زیادی برابر هنرمندان بود و با مشق کوتاهی که با حمایت، پشتیبانی و حمایت دکتر دیواندری و سایر عزیزان در نظام بانکداری انجام شد، این امید را داریم که در سال‌های آینده بنیان‌گذار راه و روش‌های جدید و موضوع‌های تازه در کار خلاقه هنرمندان شود.

logo-samandehi