فراخوان طراحی های جایگزین برای رستوران ها


رقابت طراحی های جایگزین برای رستوران ها با موضوع «غذا خوردن» و با هدف یافتن یک پیشنهاد طراحی برای نوع شناسی رستوران به عنوان محل تهیه و مصرف مواد غذا است.
به گزارش گالری آنلاین، در این رویداد از شرکت کنندگان خواسته شده است تا پروژه های نوآورانه و غیر متعارف را در این زمینه ایجاد کنند، و اصل مفهوم رستوران را مورد نظر قرار دهند.
همانطور که سر آشپز ها در تهیه غذا های خود نو آوری می کنند، شرکت های محصولات غذایی و حتی سیستم های حمل و نقل این مواد نیز روز به روز کار خود را با ایده های خلاقانه تر ارائه می دهند. از این رو طراحی داخلی، نما، مبلمان و ... در فضای رستوران ها و کافه ها نیز متحول می شود.
سه اثر به عنوان پروژه برگزیده و 9 طرح به عنوان پروژه های قابل تقدیر اعلام خواهند شد.
سه اثر برتر هر کدام هزار یورو جایزه نقدی به اضافه چاپ و معرفی در مجلات و سایت های معتبر را دریافت خواهند کرد.
آثار قابل تقدیر نیز در مجلات و سایت های معتبر معماری معرفی میشوند.
مهلت درخواست: 27 دسامبر 2017 (6 دی 96)
جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت مرکز مراجعه نمایید.

logo-samandehi